Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Tarragona i Reus promocionaran la inversió privada de la regió a Madrid

Avatar photo

A través de la iniciativa 'Invest in cities' es facilitarà l'accés a inversors a les empreses del territori

Tarragona i Reus promocionaran el teixit empresarial privat del territori conjuntament per facilitar a les empreses de la regió l’accés a inversors. En el marc de la iniciativa INVESTin’CITIES, les dues ciutats presentaran conjuntament el teixit empresarial de l’àrea metropolitana del Camp de Tarragona per impulsar aquest aprofitant l’economia d’altres territoris, com Madrid, on es presentaran formalment el pròxim mes de novembre. Primer, però, se celebrarà un fòrum d’inversió a Reus de les empreses del Camp de Tarragona -el 18 de setembre- perquè aquestes presentin els seus projectes que, posteriorment, s’exposaran a Madrid.

El “canvi de relacions entre les dues ciutats”, com ho ha reconegut el mateix regidor de Promoció Econòmica de Reus, Marc Arza, és cada vegada més evident a través de propostes de treball conjunt, de les quals n’és un exemple l’INVESTin’CITITES. Amb l’objectiu de “compartir les virtuts del territori” i poder exposar-les, com ha explicat el conseller de Desenvolupament Econòmic de Tarragona, Francesc Roca, aquesta iniciativa portarà a les empreses del sector privat del Camp de Tarragona, tot i que també alguns projectes públics, a un fòrum que se celebrarà el pròxim mes de novembre a Madrid. D’aquesta manera, les empreses de la regió podran accedir a nous inversors d’altres territoris, més enllà de l’àmbit local. “Des de les regidories de Promoció Econòmica, hem d’ajudar les nostres empreses a buscar finançament”, ha dit Arza, motiu pel qual s’engega aquesta proposta. “Per primera vegada, formalment, anem junts”, ha continuat manifestant el regidor reusenc, que ha assegurat que aquesta vegada “no parlarem particularment de Reus, ni particularment de Tarragona”, sinó que serà una oportunitat per “obrir una porta d’inversió i finançament a les empreses del Camp de Tarragona”.

Fòrum d’inversió d’empreses a Reus

L’acte que precedirà la presentació de les empreses de la regió del Camp de Tarragona a Madrid serà el fòrum d’inversió d’empreses que tindrà lloc a Reus el pròxim 18 de setembre. Durant aquest, diferents empreses del territori presentaran els seus projectes per poder confeccionar un informe que es presentarà posteriorment a Madrid, segons ha explicat Arza. El teixit empresarial del Camp de Tarragona podrà realitzar una jornada de formació i networking dirigida als empresaris i emprenedors. Aquest fòrum permetrà crear un ecosistema adequat per la relació entre els projectes d’inversió públics i els privats.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Una oferta més àmplia i productes especialitzats protagonitzen la nova campanya de la Costa Daurada

Notícia següent

Lleida consciencia els ciutadans sobre la necessitat de reciclar el vidre

Notícies relacionades