Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

La primavera ve amb força a Tarragona: la Bicicletada Popular i l’Exhibició aèria llestes

Avatar photo

El cap de setmana del 29 i 30 d’abril tindrà lloc aquest cap de setmana d’esport i espectacle

La 27a Bicicletada Popular de Tarragona tornarà a celebrar-se a la primavera i tindrà lloc el diumenge 30 d’abril, l’endemà de l’Exhibició Aèria a càrrec de l’equip Bravo3 de Repsol. Tots dos esdeveniments s’han presentat aquest dimarts en un acte en presència dels organitzadors, l’Ajuntament de Tarragona i el Club Ciclista Campclar, i patrocinadors, Repsol i Port de Tarragona.

S’enceta una nova campanya promocional de la mà de quatre coneguts tarragonins: la periodista Teresa Ortega, l’emprenedor Rafa Olivier, l’al·lergòleg Rafael Llatser i el professor de la Universitat Rovira i Virgili, Bernat López. Tanmateix, la cançó “Fantàstica” del grup Portobello, serà la banda sonora de la bicicletada.

Pel que fa a la sortida ciclista, s’espera que prop de 6.000 persones participin en algun dels dos circuits habilitats: el d’adults, de 15.900 m de longitud; i el circuit infantil, de 2.300 metres.

El circuit per a adults transcorrerà els següents carrers: Torres Jordi, Independència, Pont Vell, Polígon Francolí, Autovia de Salou, Ctra. De València, Via Roma, plaça Imperial Tàrraco, Marques de Montoliu, Av. Catalunya, Maria Cristina, Torroja, camí de la Budellera, barri dels Músics, Internet, Joan Fuster, carretera de l’Arrabassada, platja del miracle, Passeig Marítim, Moll de Costa, Pere Martell, Torres Jordi, Independència, Av. De Roma i Vidal i Barraquer.

El recorregut dels infants tindrà inici i final a l’avinguda Vidal i Barraquer, passant pel carrer Trafalgar, el passeig de la Independència i l’avinguda Roma.

Al circuit infantil cal destacar una de les novetats que aportarà el Club dels Tarraconins: l’habilitació d’un punt de recollida de rodes petites per a aquells infants valents que deixin de dur les dues rodes a la bicicleta, premiant-los alhora amb un obsequi del Club; totes les rodetes recollides seran cedides per la seva reutilització.

Premis als participants

Els participants també tindran diferents avantatges. D’aquesta manera, tots els participants que vagin als cinemes OCINE Les Gavarres el diumenge 30 d’abril amb el dorsal de la bicicletada tindran accés als cinemes per 5 euros. D’altra banda, l’empresa TGNauticakayak programarà una sortida en caiac durant l’Exhibició Aèria i també se sortejaran sortides entre tots els participants a la bicicletada.

Alhora, tots els participants majors de 18 anys que facin la inscripció podran entrar al sorteig per poder volar el divendres 28 amb una avioneta de l’escola CESDA per gaudir de prop l’entrenament de l’equip Bravo3.

Inscripcions

Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar a partir d’aquest divendres, 7 d’abril, a qualsevol de les instal·lacions esportives municipals o bé per Internet a través de la web dEsports de l’Ajuntament de Tarragona o de la pàgina del Club dels Tarraconins.

Marina Villegas Milà

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’atur a la demarcació de Lleida augmenta durant el mes de març i se situa en 23.584 desocupats

Notícia següent

La consellera d’Afers Socials anuncia l’inici d’un pla per atendre infants i adolescents

Notícies relacionades