Dimarts, 16 d'abril de 2024
És notícia

Ángeles Ribes (Cs): “Seguirem impulsant les ajudes a fons perdut per a emprenedors, autònoms i petits empresaris”

Avatar photo

La candidata de Cs a l'alcaldia de Lleida, Ángeles Ribes, afirma que "durant 2017 i 2018 s'han beneficiat d'aquest pla d'ajudes de fins a 3.000 euros 124 comerços"

Imatge cedida

“Seguirem impulsant les ajudes a fons perdut per a emprenedors, autònoms i petits empresaris”. Així ho ha assegurat la candidata de Ciutadans (Cs) a l’alcaldia de Lleida, Ángeles Ribes, durant una visita al barri de Cappont juntament amb el candidat José María Córdoba. “Concretament, 10 comerços de Cappont s’han pogut beneficiar d’aquesta ajuda a fons perdut de fins a 3.000 euros”, ha explicat Ribes. Es tracta d’un pla d’ajudes a fons perdut per a emprenedors, autònoms i petits empresaris que va impulsar el grup municipal de Cs el 2017 i 2018.

“Durant aquests dos anys s’han entregat 124 ajudes, essent aproximadament la meitat per a projectes presentats per dones i l’altra meitat per a projectes presentats per homes”, ha afirmat. I ha explicat que “s’ha prioritzat que aquests ajuts fossin directament als barris i que amb ells es fomentés la creació d’ocupació i s’ajudés als autònoms”.

Així, ha manifestat que “l’ajuda al petit comerç i al comerç de proximitat passa per aquest tipus d’iniciatives que contribueixen a fer que aquests autònoms puguin tornar a aixecar les persianes del seu negoci sense cap problema i puguin tornar a baixar-les”. Per això, Ribes ha reiterat la seva aposta per “seguir donant suport a les nostres empreses i autònoms i a millorar aquest pla d’ajudes a fons perdut simplificant els tràmits”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Crida proposa pujar l’IBI a les grans superfícies per poder-lo baixar a la gent “que menys té”

Notícia següent

El Partit Popular convertirà la N340 entre la Via Augusta i La Mora en el Passeig dels Miradors de Llevant

Notícies relacionades