Divendres, 28 de juny de 2024
És notícia

Asens anima a omplir les urnes del 9-J: “Ens hi juguem el futur d’Europa”

Avatar photo
El número 2 de la candidatura de Sumar al Parlament Europeu ha dit que cal ser “conscient del que ens estem jugant”

El candidat de Sumar, Jaume Asens, ha animat els ciutadans a omplir les urnes de les eleccions europees d’aquest diumenge “d’esperança i llibertat” enfront d’aquells que “volen tornar a gelar-nos el cor”.

Després de votar a la Universitat de Barcelona, Asens ha avisat que “res està escrit” en aquesta jornada electoral on “ens hi juguem el futur d’Europa”, referint-se al context d’auge d’extrema dreta a la Unió Europa, tal com s’ha vist amb el resultat de les eleccions d’Holanda, on la formació ultra de Geert Wilders passa a ser segona força. El líder dels Comuns ha demanat el vot a “tots els que tenen Palestina al cor” i somien amb “una Europa verda, solidària i de pau”. 

El número 2 de la candidatura de Sumar al Parlament Europeu ha dit que cal ser “conscient del que ens estem jugant” perquè a la Unió Europea es decideixen “la majoria” de decisions que acaben concretant-se als ajuntaments, al Parlament o al Congrés. “És un dia per animar la gent a votar, a no quedar-se a casa, a no resignar-se perquè ens hi juguem el futur d’Europa”, ha dit.

“A tots aquells que teniu Palestina al cor i que somieu amb una Europa verda, solidària i de pau, us demano que enfront d’aquells que ens volen tornar a gelar el cor, ompliu les urnes d’esperança i de llibertat”, ha remarcat Asens.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Andreu Olesti: “Andorra guanya un plus de seguretat jurídica amb l’acord d’associació”

Notícia següent

Salou renova la ‘Gimcana Digital Rei Jaume I’

Notícies relacionades