Mor un menor de 14 anys estrangulat al pati de l’escola

La Policia investiga les circumstàncies d'aquest fet tan terrible

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un estudiant de 14 anys ha mort asfixiat al pati de l’escola, en un episodi que va tenir lloc el dimarts. Malgrat ser traslladat a l’hospital, el petit va morir poc després. La policia, per part seva, ha descartat que l’incident estigui relacionat amb un ‘desafiament en línia’ després de diverses especulacions en les xarxes socials sobre la seva possible vinculació amb el joc conegut com ‘tap out’.

El cosí de la víctima, Zain Mohammed, va expressar la seva angoixa dient: “Hamdan estava sent intimidat per ser diferent. Ho van escanyar i es fa passar per un joc anomenat Tap Out. Hamdan era innocent i gentil i no danyaria a una mosca. Era reservat i no parlava molt”.

Segons un comunicat emès per un portaveu de la policia d’Escòcia, el dimarts 6 de juny, al voltant de la 1.20 p. m., es va rebre un informe de preocupació sobre un nen de 14 anys en una escola situada en l’àrea de Bathgate. El jove va ser traslladat en ambulància a l’hospital per a rebre atenció mèdica, però lamentablement va morir poc després. “La família ha estat notificada i s’estan duent a terme recerques per a esclarir les circumstàncies completes de la seva defunció”.