Mor el pilot català Raül Torras en un accident durant una cursa

La cursa en què participava Torras és considerada la prova de motociclisme més perillosa del món

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El pilot Raül Torras, de 46 anys, ha mort després de patir un accident durant la cursa Supertwin del Tourist Trophy (TT) de l’lla de Man, considerada la prova de motociclisme més perillosa del món.

 

El pilot català era l’espanyol que ha completat el Circuit de TT més ràpidament, aconseguint a més 18 estàtues de bronze. De fet, aquest mateix dimarts havia fet la seva volta més ràpida al circuit, però la fita va convertir-se en tragèdia en l’última volta de la cursa, quan va patir l’accident.

 

Torras formava part del Toll Racing Team i va debutar en aquest àmbit l’any 2017. Des de llavors havia competit en 21 curses de TT, guanyant 18 bronzes.

 

L’organització de la cursa, Isle of Man TT Races, ha comunicat la mort del pilot a través de les seves xarxes socials: “Amb gran tristesa, el Tourist Trophy de l’Illa de Man pot confirmar la mort de Raül Torras Martínez després d’un accident en l’última volta de la Supertwin d’avui. El nostre més sentit condol a la família, éssers estimats i amics d’en Raül”.

 

“Era un membre increïblement popular de la família al paddock. El somriure d’en Raül era contagiós i el seu amor pel Tourist Trophy era evident per a qualsevol que tingués la sort de conèixer-lo. Tota la comunitat sentirà profundament la pèrdua d’un home tan apassionat i enèrgic”, han afegit.

El Consell Superior d’Esports del Govern espanyol també ha traslladat el seu condol a les xarxes socials i ha lamentat la “tràgica pèrdua” de Raül Torras.