21 ferits després del xoc entre un autobús i un camió

Els afectats han hagut de ser traslladats a quatre hospitals de la província per talls causats pel trencament de vidres

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Un accident entre un camió i un autobús a l’autovia A-7 a l’altura de Beneixida, tot i que ja al terme municipal de Xàtiva, ha causat un total de 21 ferits de caràcter lleu. Els fets s’han produït aquest divendres a les quatre de la tarda quan un autobús ha colpejat per darrere un camió de transport de vehicles al tram de l’autovia de pujada en direcció a Alacant. Es tracta d’un punt en què s’adverteix que els vehicles pesants no poden assolir molta velocitat a causa de l’elevat pendent, per la qual cosa es demana precaució als conductors.

A l’autobús hi viatjaven unes 50 persones i el vehicle cobria la línia entre València i Múrcia. Els ocupants han estat traslladats a la propera àrea de servei per esperar que arribés un altre autobús per poder reprendre el viatge. En aquest sentit, el comboi de l’empresa que seguiria amb el trasllat dels passatgers ha trigat unes dues hores.

El conductor del camió tampoc s’ha vist afectat amb caràcter greu i totes les persones implicades, tots dos conductors, han donat negatiu a les corresponents proves d’alcoholèmia i drogues.

Els bombers de Xàtiva i el sergent d’Alzira han ajudat a evacuar els passatgers a aquest lloc segur i han ofert les primeres assistències a diverses persones afectades fins a l’arribada dels mitjans sanitaris.

L’accident, tot i que s’ha produït en una via amb tres galtes en cada sentit, ha provocat retencions en tractar-se d’un divendres a la tarda.

Les persones ferides, la gran majoria amb talls lleus pel trencament de vidres, han estat traslladades als hospitals de Xàtiva, Alzira, Gandia i Ontinyent a causa de la impossibilitat de curar-los al mateix lloc de l’accident.

L’accident ha provocat retencions d’uns set quilòmetres a l’A-7 direcció Alacant, segons han indicat des del Centre de Gestió de Trànsit. Minuts abans de les set de la tarda d’aquest divendres s’ha obert el carril central i per això les retencions està previst que comencin a disminuir.