Reconeixement als voluntaris del projecte d’Acompanyament Educatiu a la Seu d’Urgell

En el projecte d'acompanyament educatiu d’aquest curs que finalitza s’hi han beneficiat una quarantena d’alumnes de les diferents centres educatiu de la ciutat

La Seu d’Urgell ha celebrat aquesta tarda al saló de plens de l’Ajuntament un acte de reconeixement a les 11 persones que han fet de voluntàries durant aquest curs 2021-22 en el projecte d’Acompanyament Educatiu.

Els i les participants han sigut obsequiats amb un diploma acreditatiu, una planta i un abonament de 10 entrades per a la piscina municipal que han rebut a mans de l’alcalde de la Seu, Francesc Viaplana, la regidora d’Educació, Núria Tomàs, juntament amb la presidenta de La Seu Solidària i la cap de centre de Càritas d’Urgell, Marta Edo i Neus Puigsubirà, respectivament.

En el projecte d’acompanyament educatiu d’aquest curs que finalitza s’hi han beneficiat una quarantena d’alumnes de les diferents centres educatiu de la ciutat.

El projecte d’Acompanyament Educatiu és fruit de la col·laboració i de treball en xarxa entre Càritas d’Urgell, La Seu Solidària, els Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya i la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament urgellenc. Aquest projecte form