Torna el Festival de Música Gran Sol de Badalona

Els concerts es faran novament a l'amfiteatre del parc del Gran Sol de Llefià i seran gratuïts

Els grups musicals Medina Azahara i Brumas seran els protagonistes de la cinquena edició del Festival de Música Gran Sol de Badalona, que enguany torna a celebrar-se després d’un parèntesi de dos anys marcats per la pandèmia. Els concerts es faran novament a l’amfiteatre del parc del Gran Sol de Llefià i seran gratuïts. 

El primer concert del festival serà el de Medina Azahara, que tindrà lloc dissabte 18 de juny a les 22 hores. El grup, reconegut com un dels principals representants de l’anomenat rock andalús, presentarà a Badalona el seu nou disc Llegó el día, que repassa els grans èxits de Triana i reviu l’ànima i l’esperit del mític trio sevillà, una de les formacions més influents en la història del rock espanyol. 

El concert del Brumas se celebrarà en el mateix indret el divendres 24 de juny, dia de Sant Joan, a les 21 hores. El grup és una de les formacions més emblemàtiques del món de les sevillanes i té una dilatada carrera amb més de trenta-cinc anys d’experiència.  

La regidora de Cultura, Anna Maria Lara ha explicat que “és molt important que després de dos anys de pandèmia l’activitat cultural de la ciutat es reprengui amb força, i per això és una gran satisfacció presentar una nova edició del Festival de Música Gran Sol, que enguany té un cartell amb dos grups de referència en els seus estils”. “Estem convençuts que el parc del Gran Sol s’omplirà de badalonins i badalonines que gaudiran de dues actuacions de gran nivell”, ha afegit la regidora Lara.