La Seu d’Urgell habilita la pista polivalent per a la vacunació massiva contra la Covid-19

El pròxim dimarts 13 d’abril s’hi farà una prova pilot, mentre que la vaccinació massiva tindrà lloc a partir de dimecres.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha cedit a l’Institut Català de la Salut (ICS) la pista polivalent, situada a la zona esportiva municipal, per tal que es pugui portar a terme la vaccinació massiva contra el Covid-19 al nostre municipi. S’ha escollit aquest equipament al ser un espai gran i ventilat, i de fàcil accés per a tothom.

L’administració massiva de dosis s’iniciarà el pròxim dimarts 13 d’abril, a les nou del matí, amb una prova pilot. És a dir, es vacunarà a un nombre reduït de persones per comprovar tant la logística com els circuits d’entrada i sortida d’aquest equipament municipal que esdevindrà un punt de vacunació de la campanya d’immunització contra el Covid-19.

Val a dir que seran els professionals sanitaris del Centre d’Atenció Primària (CAP) de la Seu d’Urgell qui assumiran l’administració de les vacunes.

La vacunació massiva es portarà a terme a partir de dimecres 14 d’abril i es preveu l’administració de 500 dosis d’aquest vaccí al dia.

D’altra banda, la sala polivalent del centre cívic El Passeig de la Seu d’Urgell, situat a la plaça Soldevila, que fins ara s’hi portava a terme la vacunació deixarà de fer aquest servei. Properament s’hi instal·larà la Biblioteca de Sant Agustí que oferirà el servei de préstec de libres i documents fins que durin les obres de reforma d’aquest equipament cultural.