Comença la campanya “Menjar a RdB té premi”

  Entre totes les persones que facin una consumició en un dels establiments adherits se sortejaran trenta-sis vals de 25 euros per gastar en els mateixos establiments

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La regidoria de Comerç, encapçalada per Rosana Dorantes, ha posat en marxa avui la primera campanya de 2021 per ajudar la restauració de Roda de Berà, un dels sectors que ha estat més colpejat per les mesures per contenir la Covid-19. 

  Els objectius són promocionar els establiments que s’han inscrit per participar-hi, un total de 18, incentivar el consum en aquests locals i premiar la fidelitat dels seus clients ja que els vals per gastar a cada establiment se sortejaran entre tots els tiquets de consumició recollits pels diferents locals.  

  L’Ajuntament ha destinat una partida de 1.000 euros per aquesta campanya, dels quals es destinaran 900 euros als vals de consumició. En el Pressupost de 2021, l’equip de Govern ha incrementat per aquest exercici les partides dirigides a la recuperació de l’economia local per donar suport directe a tot el teixit empresarial i comercial de Roda de Berà.  

  Totes les persones que a partir d’avui i fins al 18 d’abril facin una consumició en un dels locals de la llista entraran en el sorteig d’un val de 25 euros. Per participar-hi hauran d’escriure el seu nom, cognoms i telèfon de contacte al darrere del tiquet de la consumició i introduir-lo dins de la caixa que hi trobaran a cada local. 

  El sorteig se celebrarà el dilluns 19 d’abril, a les 12.30 hores, en directe al programa A Mig Matí de Roda de Berà Ràdio, i es retransmetrà al Facebook Live de l’Ajuntament. Se sortejaran dos vals de 25 euros per gastar a cada establiment participant. 

  Els establiments adherits a la campanya són: Pastisseria Mare Nostrum, Restaurant La Nacra, Frankfurt La Amistad, Baluma Port Berà, Bar 38 Petit, l’Oficina Pizzeria Cafeteria, Bar RH, Rostisseria Tona, Forn Pastisseria Roda, restaurant Cal Isidro, restaurant Les Guatlles, Bar Casino Municipal, Bar Trenta-Vuit, Dickens Taberna, Forn Pastisseria Queralt, Frankfurt Maikel. Punt de Trobada restaurant cafeteria i El Petit Bistrò.