Dijous, 13 de febrer de 2025
És notícia

La Fira de Sant Ermengol tria el guanyador del Concurs de Formatges Artesans 2023

Avatar photo

El jurat jove del Concurs de Formatges Artesans 2023, en el marc de la recentment celebrada Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell, ha triat aquesta tarda com a guanyador el formatge de llet de cabra, quallada enzimàtica (pasta dura), concretament  ‘El Crua’ de la Formatgeria Castell-llebre (Peramola, Alt Urgell).

Els i les joves han fet guanyador aquest formatge d’entre un total de 7 formatges de set categories diferents que han tastat, conduïts per la professora de l’Escola Agrària, Nati Valls.

Recordem que aquest jurat jove va ser triat el passat mes de setembre d’un total de 200 alumnes de secundària que van rebre formació sobre l’elaboració de formatges.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Barcelona licita les obres pel trasllat temporal del camp de futbol de Vallbona

Notícia següent

Detingut un home amb gairebé 70 antecedents per 21 robatoris a Barcelona

Notícies relacionades