VÍDEO: PortAventura rep milers de crítiques a les xarxes per un suposat excés d’aforament

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Milers de persones van decidir anar durant els dies d’aquesta setmana a PortAventura i potser molts es penedeixen d’haver-ho fet com es mostra als comentaris a les xarxes socials. Ahir era l’últim dia del curs 2021/22 pels centres educatius i molts van decidir celebrar-ho amb una excursió al parc d’atraccions de PortAventura durant els dies d’aquesta setmana, que va començar el 20 de juny. Però la gran sorpresa no van ser les cares dels nens emocionats per gaudir del dia, sinó descobrir que com ells, molts altres centres havien decidit fer exactament el mateix.

El parc d’atraccions es va omplir de gent i molts usuaris critiquen a les xarxes socials que hi va haver un excés d’aforament perquè hi havia moltíssima gent, més de la que mai han vist a PortAventura. Per això, no vam poder gaudir de les atraccions com ho esperaven fer quan van decidir acudir al parc i es queixen de les llargues cues de les atraccions. “Vam haver d’esperar 3 hores per a poder pujar a cada atracció i, per tant, només em vaig poder muntar en 3 durant tot el dia que vaig anar”, reclama un usuari per Twitter. Una altra usuària assegura: “La meva filla va pagar 48 euros per l’entrada per a un dia i només va poder pujar a dues atraccions, la qual cosa equival a 24 euros per atracció”.

Molts usuaris han compartit per les diferents xarxes socials com a Twitter i Tiktok la situació del parc d’atraccions ple de gent, per tal de donar visualització a la situació d’aglomeració que van haver de patir en acudir a PortAventura. Ara, els visitants han demandat la penosa situació a l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) i aquesta investigarà els fets arran de tantes denúncies presentades.