Mata la seva parella d’una punyalada al coll

Portaven una relació molt problemàtica i ja s'havien denunciat mútuament per maltractaments

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una dona de 56 anys ha estat detinguda per matar presumptament a la seva parella, un home de 77 anys que ha estat agredit amb una arma blanca en el coll en la localitat de Villagarcía de la Vega, a Lleó.

Els veïns de la zona asseguren que les baralles entre els dos eren constants i ja s’havien denunciat mútuament per maltractaments.

El succés es va produir a l’interior de l’habitatge que compartien en el municipi de Sant Cristòfor de la Ponantera, segons ha confirmat la Subdelegació del Govern. La dona ha estat detinguda per un homicidi dolós i el Jutge ha declarat el secret de sumari.

El presumpte homicidi de la dona a la seva parella es va produir sobre la una de la matinada del dimecres. Fins al lloc es va desplaçar una dotació de la Guàrdia Civil de Lleó i les Emergències Sanitàries-Sacyl. El personal sanitari no va poder fer res per salvar la vida de l’home i només va poder confirmar la seva mort. Després d’això, els Agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció de la dona. En aquests moments es troba en dependències de la Comandància a l’espera de posar-la a disposició judicial en els Jutjats de la Bañeza.

Diversos Agents de la Guàrdia Civil han romàs fins a última hora de la tarda en l’habitatge realitzant una recerca i recaptat proves que ajudin a comprendre els fets.

Sobre la dona detinguda únicament ha transcendit que no és de nacionalitat espanyola i que té 56 anys.