L’Ajuntament de Salou garanteix l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat, a través del departament de Serveis Socials

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, garanteix l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat, a causa de l’actual situació sanitària, mentre duri l’Estat d’Alarma i l’activitat a les escoles estigui suspesa.

Així ho ha assegurat l’alcalde del municipi, Pere Granados, que ha afirmat que “la nostra prioritat són les persones i, des del servei, s’atendran les seves necessitats més urgents”.
Per la seva banda, l’edila de Benestar Social, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, ha manifestat que “la regidoria de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, conscient de l’actual situació i per garantir el compliment de les mesures dictades per frenar la pandèmia del COVID-19, s’ha reorganitzat per tal de poder seguir garantint la prestació dels serveis bàsics a les famílies i persones que es trobin en situació de vulnerabilitat”.

L’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou mantindrà operatiu el servei, amb un mínim de professionals de guàrdia, els dilluns i dimecres (de 10 h a 14 h) i els divendres (de 10 h a 13 h), per atendre les necessitats socials bàsiques de caràcter més urgent.

En la mesura del possible, però, és preferible contactar amb el servei per realitzar les consultes o fer les entrevistes telefònicament, en lloc de presencialment. El número de contacte és el 977 30 92 05, de dilluns a divendres, de 9 h a 15 h.

A l’Espai Mas, el servei d’Atenció i Assessorament a les Dones i el servei d’acollida al nouvingut/da, es realitzarà a través d’atenció telefònica, trucant al número 666 46 02 47, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h. O també via correu electrònic:

– Servei d’atenció integral col.lectiu LGTBI: saisalou@salou.cat
– Servei d’Informació i Atenció a les dones: siadones@salou.cat
– Servei d’acollida al nouvingut/da: ciutadaniaigualtat@salou.cat
– Serveis Socials bàsics: serveissocials@salou.cat

L’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou ha habilitat esta darrera adreça de correu electrònic per tal de facilitar la comunicació amb els usuaris / es: serveissocials@salou.cat.

En cas que el telèfon de la centraleta de l’Ajuntament o el de l’Espai Mas rebi un gran nombre de trucades, es podrà fer la comunicació via email. L’equip de treball de Serveis Socials es posarà en contacte amb els interessats al més aviat possible.