L’Ajuntament de Salou distribueix la targeta de menjador escolar a domicili

Un total de 604 alumnes ja estan rebent les targetes moneder de les beques de menjador escolar i servei d’àpat, que han habilitat els departaments d’Educació i d’Afers Socials de la Generalitat, amb l’import de la prestació diària, mentre duri el tancament de les escoles i la Generalitat no suspengui les mesures preventives adoptades amb el pla d’actuació PROCICAT.

Les targetes les distribuirà l’Ajuntament de Salou. La Regidoria d’Ensenyament ha posat en marxa un servei de missatgeria que lliura en mà les targetes a les famílies, amb totes les precaucions i mesures de seguretat. Els beneficiaris de l’ajut reben, també, una circular amb tota la informació i instruccions d´ús de la targeta.

Segons la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, “les targetes es fan arribar a casa de cadascuna de les famílies beneficiàries, perquè és molt important evitar que se surti al carrer per fer gestions i encàrrecs que no siguin els estrictament permesos”.

En aquest sentit l’alcalde afegia que “torno a insistir que cal ser estrictes i extremats, responsables i disciplinats amb les normes de confinament i amb les mesures sanitàries i d’higiene, perquè la protecció individual ajuda a la protecció col·lectiva contra el contagi”.
L’alcalde matisava que “amb aquestes targetes es vol garantir que els infants amb beca de menjador continuïn disposant de l’ajut, i, per això, l’Ajuntament ha organitzat la seva distribució a domicili”.