Cinc noves morts amb Coronavirus a Sant Camil

Des de l'inici de la crisi sanitària a la nostra comarca, l'hospital ribetà suma 27 víctimes mortals

Imatge de l'Hospital de Sant Camil. Cedida

Garraf

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf ha informat de la mort de 5 persones amb SARS-CoV-2 al centre hospitalari de Sant Camil en les darreres 24h. En total ja són 27 les persones que han perdut la vida a conseqüència del contagi per coronavirus a l’hospital de Sant Pere de Ribes. D’altra banda, el nombre d’ingressats com a pacients respiratoris s’ha reduït des d’ahir dijous i deixa un balanç total de 135 hospitalitzats.

Com ja ve sent habitual, la part positiva de la jornada es troba en el nombre de pacients contagiats per Covid-19 que han rebut l’alta hospitalària. Segons ha informat l’entitat, el nombre d’altes ha augmentat fins a 67, tretze més que les notificades ahir.

Alt Penedès

En relació amb el seguiment de la crisi sanitària per coronavirus a l’Alt Penedès, el darrer balanç presenta un total de 63 pacients respiratoris hospitalitzats i onze víctimes mortals amb Covid-19 a l’Hospital comarcal. No obstant això, el nombre d’altes per contagi de coronavirus al centre continua a l’alça i en suma tres de noves, amb un còmput total de 28.