La Canonja organitza una plantada d’arbres i altres activitats a la Riera de la Boella

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Canonja, amb la col·laboració de la Cooperativa Entra i del Punt d’Informació Juvenil (PIJ) han organitzat una nova plantada d’arbres a la Riera de la Boella. Enguany aquesta plantada va acompanyada d’altres activitats de caire esportiu i familiar per gaudir del diumenge en plena natura i a prop de casa.

L’activitat està programa per diumenge 28 de novembre i es proposen tres opcions:

1. Caminada (7,5 km) + plantada: sortida a les 9.30 h des de la Deixalleria

2. Cursa familiar d’orientació + plantada: sortida a les 10 h des de l’aparcament del Mas de l’Abeurador

3. Plantada: sortida a les 10.30 h des de l’aparcament del Mas de l’Abeurador

La regidora de Medi Ambient, Glòria Virgili comenta que “ja teníem moltes ganes de poder fer activitats d’aquest tipus. L’any passat degut a la pandèmia no vam fer cap plantada ni cap caminada i enguany hem volgut recuperar aquestes activitats tan sanes i tan familiars en un mateix diumenge. Esperem que els veïns de la Canonja s’ho passin bé i gaudeixin del nostre entorn natural”.

No cal fer cap tipus d’inscripció prèvia, tan sols presentar-se a l’hora indicada en el lloc que es determina, amb roba còmode i calçat adequat.

Després de les diferents activitats hi haurà un esmorzar saludable per a tots els participants. Es recomanable portar got de casa.