Prop d’una vuitantena de persones de Constantí participen de la Sortida al Palau de la Música Catalana

L’activitat s’emmarca dintre de la Setmana de la música que s’està celebrant a Constantí del 20 al 27 de novembre

Prop d’una vuitantena de persones han participat aquest diumenge 21 de novembre de la
sortida al Palau de la Música Catalana per assistir al concert de Carlos Checa & JOSB (Jove Orquestra Simfònica de Barcelona), en què es van interpretar peces de Tchaikovsky.

Es tracta d’una de les activitats de la Setmana de la Música que s’està celebrant a Constantí del 20 al 27 de novembre, organitzada per l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” i l’Associació Amics de la Música de Constantí.

Els actes d’aquesta Setmana de la Música s’iniciaven el passat dissabte 20 de novembre amb una activitat familiar de Bibliocontes al davant de la Biblioteca, a càrrec de la companyia Homenots.

El dimarts 23 de novembre continuaran les activitats, amb una Mostra musical a l’Escola de
Música, a càrrec dels professors de l’escola i adreçada als nens i nenes d’1 i 2 anys de la Llar d’Infants. El dilluns 22, dijous 25 i divendres 26 de novembre es faran Jornades de Portes Obertes, amb assajos oberts a càrrec dels diferents conjunts instrumentals de l’Escola de Música. Les jornades de portes obertes es faran a la Llar d’Infants,  de 18 a 19.30 hores.

Finalment, el dissabte 27 de novembre finalitzaran els actes de la Setmana de la Música amb un concert-vermut al davant de l’Ajuntament, a càrrec del Conjunt Instrumental Juvenil, el Grup de Corda de la Banda, el Grup de Vent de la Banda i el Conjunt d’Adults de l’Escola de Música, juntament amb el Duet Mel i Mató.