Dijous, 25 d'abril de 2024
És notícia

Les portaveus d’ERC a Tarragona i Lleida es reuneixen per teixir sinergies entre les dues capitals

Avatar photo
Maria Roig i Jordina Freixanet s’han trobat aquest divendres per posar en comú projectes i estratègies

Les portaveus dels grups republicans a Tarragona i Lleida, Maria Roig i Jordina Freixanet, respectivament, s’han reunit aquest divendres a Tarragona per compartir una jornada de treball, projectes i estratègies que ambdós grups estan desenvolupament a l’oposició. “Des de Tarragona i Lleida estem treballant per passar de ser l’alternativa a governar les nostres ciutats, el proper maig del 2027”, han afirmat Roig i Freixanet.

Durant la trobada, Roig i Freixanet han posat en comú que Tarragona i Lleida són terres d’oportunitats, amb projectes impulsats durant els mandats republicans com són el polígon Torre Blanca, el Port de Tarragona com a eix logístic entre les ciutats i amb totes les possibilitats turístiques que té Tarragona com a capital marítima i Lleida d’interior.

Les portaveus republicanes han assegurat que “vivim a les capitals de dues demarcacions que comparteixen molts fluxos econòmics, empresarials, socials i turístics i per això és important teixir sinergies, compartir coneixements, experiències i sobretot el full de ruta republicà”. Roig i Freixanet consideren que “estem en un moment on s’ha de reforçar encara més aquesta connexió i caminar plegats per aconseguir objectius comuns”.

“Tarragona i Lleida són, també, ciutat de drets per a totes les persones. Des d’Esquerra Republicana treballem per recollir, a peu de carrer, les demandes dels veïns i veïnes, a Tarragona amb l’Oficina Municipal Mòbil, i a Lleida amb les visites periòdiques als barris”, han explicat Roig i Freixanet. “Fem una oposició constructiva, propositiva, però també fiscalitzadora, perquè volem ser la veu dels nostres veïns i veïnes”, han continuat.

Roig i Freixanet representen el futur republicà que Tarragona i Lleida necessiten, amb una mirada feminista i amb la governança republicana al centre de les seves polítiques.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El programa ‘Ona Activa’t’ de Salou començarà a principis d’abril

Notícia següent

Troben 2 germanes mortes en un habitatge: Una d’elles era veïna de Barcelona

Notícies relacionades