Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

El programa ‘Ona Activa’t’ de Salou començarà a principis d’abril

Avatar photo
L’objectiu de la reunió era conèixer de primera mà el funcionament i fer seguiment del programa “Ona Activa’t”

L‘alcalde de SalouPere Granados, juntament amb la regidora de Serveis SocialsCristina Berrio, han mantingut una trobada aquest divendres al matí a les instal·lacions de la Creu Roja de Salou amb els representants de les entitats signants del projecte ‘Ona Activa’t’. L’objectiu de la reunió era conèixer de primera mà el funcionament i fer seguiment del programa “Ona Activa’t”, el qual va ser objecte d’un conveni signat el passat 28 de desembre amb una vigència d’un any.

Aquesta trobada, que segueix una primera reunió celebrada el 15 de gener -valorada molt positivament per la regidoria d’Acció Social – ha servit per definir els objectius del programa i revisar els progressos fins al moment. S’ha identificat ja els candidats per beneficiar-se del fons social d’Agbar, dotat amb 6.000 euros, i s’està treballant activament per la seva implementació. Des de l’àrea d’Acció Social de l’Ajuntament, s’analitza quines persones en situació de vulnerabilitat podrien beneficiar-se d’aquest fons social, destinat a cobrir necessitats bàsiques com potser la factura de l’aigua.

El llançament del projecte està previst per a la primera setmana d’abril. “Ona Activa’t” és una iniciativa que busca oferir un suport integral a les persones vulnerables del municipi, abordant tant la inserció laboral com les necessitats bàsiques i l’empoderament individual. El programa inclou orientació laboral, formació en competències bàsiques i específiques, així com acompanyament personalitzat fins a la inserció laboral, entre altres.

L’alcalde ha mantingut una reunió amb Creu Roja i Agbar per conèixer de primera mà el funcionament i fer seguiment del programa “Ona Activa’t”.

Gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Salou, la Creu Roja i Agbar, “Ona Activa’t” té com a objectiu reforçar les capacitats personals i professionals de 10 persones en situació de vulnerabilitat, contribuint així al benestar de la comunitat i a la construcció d’una societat més inclusiva i preparada per als desafiaments futurs.

La importància d’aquesta iniciativa és la bona col·laboració entre el sector públic i privat per a la transformació social, marcant un primer pas cap a la reintegració de persones en situació de vulnerabilitat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Tàrrega aprova el pla per revitalitzar locals comercials buits

Notícia següent

Les portaveus d’ERC a Tarragona i Lleida es reuneixen per teixir sinergies entre les dues capitals

Notícies relacionades