La Sala Trono considerada la millor de Catalunya

Avatar photo

La Sala Trono, de Tarragona, ha rebut el Premi Especial dels Premis de la Crítica, organitzats per la plataforma cultural Recomana.cat. Un nou reconeixement per a celebrar el seu vintè aniversari.

Coincidint amb el seu vintè aniversari, la Sala Trono del carrer d’Armanyà de Tarragona, ha rebut el Premi Especial dels Premis de la Crítica d’Arts Escèniques que organitza la plataforma cultural recomana.cat.

La sala independent tarragonina, dirigida per Joan Negrié, està d’enhorabona: la setmana passada ja va rebre, de mans de l’Ajuntament de la ciutat, el Diploma al Mèrit Cultural.

El premi s’atorgarà en una gala que se celebrarà el pròxim 3 d’abril a Barcelona, i serà recollit pel seu director, Joan Negrié, en reconeixement dels vint anys de trajectòria de l’entitat i també de l’organització del FITT – Noves Dramatúrgies.

YONQUIS DEL DINERO

La pròxima funció que oferirà la Sala Trono és el monòleg de Xavi Castillo ‘Yonquis del Dinero’, de la companyia Pot de Plom Teatre de València. Es tracta d’un gran fresc històric d’allò que s’ha viscut a València al llarg de 25 anys i un exercici de memòria històrica. Serà el proper 26 de març a les 6 de la tarda.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Les escenes de ‘La Passió de Crist’ tornaran als carrers de Constantí el dissabte 8 d’abril

Notícia següent

El “Projecte locals actius” vol dinamitzar el comerç de proximitat de L’Hospitalet

Notícies relacionades