La Sala Trono considerada la millor de Catalunya

La Sala Trono, de Tarragona, ha rebut el Premi Especial dels Premis de la Crítica, organitzats per la plataforma cultural Recomana.cat. Un nou reconeixement per a celebrar el seu vintè aniversari.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Coincidint amb el seu vintè aniversari, la Sala Trono del carrer d’Armanyà de Tarragona, ha rebut el Premi Especial dels Premis de la Crítica d’Arts Escèniques que organitza la plataforma cultural recomana.cat.

La sala independent tarragonina, dirigida per Joan Negrié, està d’enhorabona: la setmana passada ja va rebre, de mans de l’Ajuntament de la ciutat, el Diploma al Mèrit Cultural.

El premi s’atorgarà en una gala que se celebrarà el pròxim 3 d’abril a Barcelona, i serà recollit pel seu director, Joan Negrié, en reconeixement dels vint anys de trajectòria de l’entitat i també de l’organització del FITT – Noves Dramatúrgies.

YONQUIS DEL DINERO

La pròxima funció que oferirà la Sala Trono és el monòleg de Xavi Castillo ‘Yonquis del Dinero’, de la companyia Pot de Plom Teatre de València. Es tracta d’un gran fresc històric d’allò que s’ha viscut a València al llarg de 25 anys i un exercici de memòria històrica. Serà el proper 26 de març a les 6 de la tarda.