Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

El “Projecte locals actius” vol dinamitzar el comerç de proximitat de L’Hospitalet

Avatar photo

L’empresa municipal IDETSA condicionarà les façanes dels locals buits a canvi de posar els aparadors a disposició d’empreses que vulguin millorar la seva visibilitat

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i IDETSA, l’empresa municipal de promoció econòmica, han posat en marxa aquest mes de març el “Projecte locals actius. Local busca negoci”. Amb aquest projecte volen contribuir a reactivar l’economia del municipi a través de la dinamització del sector comercial.

Els objectius d’aquesta iniciativa són eliminar la discontinuïtat de la façana comercial al nucli de l’Hospitalet de l’Infant, revitalitzar els locals comercials tancats i millorar la seva imatge, recuperar els locals tancats i fomentar l’ocupació d’aquests espais.

Per aconseguir aquests objectius, IDETSA proposa als propietaris de locals comercials buits que, mitjançant un conveni, li cedeixin gratuïtament l’ús de l’aparador fins que el lloguin; i a canvi, els condicionarà la seva façana per millorar l’estètica de l’eix comercial. D’aquesta manera, IDETSA podrà cedir, a la vegada, aquests aparadors a un comerciant, empresari, entitat sense ànim de lucre, artista local, etc., perquè l’utilitzin com a espai publicitari o per l’exposició de productes vinculats a la seva activitat. Això també permetrà donar visibilitat a negocis i empreses que estan situades al polígon industrial o a altres zones allunyades del centre urbà, tal com ha explicat la regidora de l’Àrea de Promoció Econòmica, María José Gómez.

Com a prova pilot, s’han retolat els aparadors de dos locals tancats de l’àrea comercial amb la imatge de la campanya i s’han fet servir per promocionar les associacions empresarials del municipi.

Qui estigui interessat a participar en aquest projecte, pot demanar més informació a IDETSA, a través del telèfon 977 820 820.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Sala Trono considerada la millor de Catalunya

Notícia següent

ACCIÓ adoptarà mesures perquè Andorra sigui un país “on tots puguem viure”

Notícies relacionades