El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona anima a regalar esport aquest Nadal

El ‘PACKPMET’ inclou obsequis, cinc sessions esportives a les instal·lacions municipals i un val descompte del 30% per a abonaments nous

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El proper dia 10 de desembre el Patronat Municipal d’Esports llençarà el nou packPMET, un pack pensat per regalar aquestes festes i que inclou 5 experiències PMET – tant de piscina i zona d’aigua com de fitness i activitats dirigides -, una ampolla reutilitzable, 1 bossa tote-bag, un cadenat de combinació pensat per utilitzar a les taquilles de les instal·lacions esportives així com un cupó de descompte del 30% en qualsevol de les modalitats d’abonament del PMET.

La consellera María José López ha explicat que “el Nadal i l’inici del nou any són moments de retrobaments amb les persones més properes i estimades i alhora de plantejar-se objectius nous i bons propòstis. En aquesta conjuntura, ens semblava ideal promoure la pràctica esportiva amb el PackPMET, perquè regalar esport és regalar salut i regalar salut és una mostra d’afecte molt pròpia d’aquestes dates”.

Per tal de gaudir de les experiències, simplement s’haurà d’activar la targeta del packPMET a partir del 2 de gener en qualsevol de les instal·lacions del Patronat, descarregar l’app connecta i fer la reserva de les sessions esportives abans del 28 de febrer. El preu de venda és de 20,00 €.