Alerten sobre estafes de lloguer d’habitacions a temporers

L'estafador fa pagar una reserva a les seves víctimes i després desapareix

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una persona està estafant a temporers que busquen llogar una habitació per la temporada 21/22 a Andorra. Segons una de les víctimes ha explicat a les xarxes socials, el suposat estafador “es diu A. M. S. i ens va escriure oferint una habitació a la Massana”. Després de pagar-li 300 euros per reservar-la i arribar al Principat, van descobrir que havien estat estafats.

“En arribar a Andorra ens va bloquejar de tots els mitjans de contacte, tant WhatsApp com Facebook”, assegura la víctima, qui ho ha volgut fer públic “perquè ningú passi aquesta angoixant situació”. Actualment, es troben “gastant els nostres estalvis en un hotel” a l’espera de trobat una habitació.

Pel que sembla, aquesta no hauria estat l’única víctima, ja que altres temporers també han denunciat un cas similar amb el mateix estafador, compartint una fotografia d’aquesta persona en què apareix ensenyant el seu DNI. Això ha fet pensar a alguns usuaris de les xarxes socials que realment l’estafador actuaria una identitat falsa, ja que “la gent normalment no es va fent fotos somrient amb el seu DNI”.