Dídac Nadal es dona de baixa del PDeCAT

El regidor continuarà de portaveu de Junts per Tarragona com a independent

El portaveu de Junts per Tarragona, Dídac Nadal. Foto: Cedida.

El portaveu de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, ha comunicat aquest dimecres que s’ha donat de baixa del PDeCAT però que continuarà de portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Tarragona com a independent. El regidor diu que no renuncia a la idea que JxCat i el PDeCAT, “que en definitiva tenen objectius comuns”, arribin a un acord “al més aviat possible”.

“Tots i totes són la nostra gent i no escullo entre la meva gent”, ha manifestat. Nadal ha insistit que la prioritat del grup municipal és la ciutat i que des del primer dia han treballat amb persones que actualment continuen apostant pel PDeCAT i amb altres que han optat per sumar-se a JxCat. “Volem continuar teixint complicitats amb totes elles, sense haver d’escollir”, ha dit.

Dídac Nadal ha manifestat que Junts per Tarragona continuarà treballant amb els associats del PDeCAT i al costat de Puigdemont, i ha constatat que la formació des de bon principi “ha superat lògiques de partit per posar Tarragona per sobre i per damunt de tot”.

En un comunicat conjunt, el Partit Demòcrata (PDeCAT) a Tarragona i el Grup Municipal de Junts per Tarragona han lamentat la situació actual i han condemnat que no s’hagi arribat a un acord per part dels diferents actors.

El president local del PDeCAT, Oriol Vázquez, ha dit que tan ell com la secretària d’organització del partit a Tarragona, Irene Mallol, han decidit esperar a conèixer en detall les línies d’actuació del PDeCAT i de Junts per Catalunya per prendre una decisió final.