Bona acollida dels Casals d’Estiu Municipals

Enguany el fil conductor dels casals ha estat el desenvolupament sostenible i la infància com a motor de canvi

Els sis casals d’estiu municipals, que s’han desenvolupat durant el mes de juliol a les escoles de Saavedra, Torreforta, Bonavista, Marcel.lí Domingo, Escola de Música i als locals de la Confraria de Pescadors i els Xiquets del Serrallo, van finalitzar el passat divendres amb una participació total de 121 infants cada setmana.

Enguany el fil conductor dels casals ha estat el desenvolupament sostenible i la infància com a motor de canvi. Els casals d’estiu han estat organitzats per l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona (IMSST) amb la col·laboració de la conselleria d’Educació de l’Ajuntament i la Fundació Pere Tarrés que ha gestionat les activitats.

D’altra banda, l’IMSST també ha organitzat les activitats d’estiu dels participants del Servei d’Atenció Diürna per Infants i Adolescents que dona suport al llarg de tot l’any a la seva socialització i desenvolupament personal. Hi han participat 146 nens i nenes en els centres cívics de Bonavista, Campclar, Torreforta, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau i en el centre que està ubicat al carrer Caputxins.

casals estiuFinalment, assenyalar que a Campclar i Sant Salvador s’han efectuat per primera vegada uns casals de lleure i formatius amb la denominació de Xarxa de Lleure Tgn, vinculats a les entitats i associacions del territori per tal d’oferir un ampli ventall d’activitats esportives i lúdiques, que han tingut una participació de 26 nois i noies.