Quatre detinguts ‘in fraganti’ per dos robatoris de mòbils a Ciutat Vella aquesta matinada

En els dos casos patrulles dels Mossos d'Esquadra han vist la situació i han pogut impedir el delicte

Tres homes de 18, 19 i 20 anys de nacionalitat marroquina i un menor han estat detinguts la matinada d’aquest dijous pel robatori amb violència de telèfons mòbils al Raval de Barcelona.

En els dos casos una patrulla d’agents dels Mossos d’Esquadra ha sorprès als autors quan volien cometre el robatori i ha pogut impedir el delicte. El primer cas ha passat a les 3.30 hores quan dos homes de 19 i 20 anys intentaven cometre el robatori. A les 5:30 hores ha passat un fet similar quan un home de 18 anys i un menor han preguntat la víctima si tenia telèfon, l’han empès contra una porta i mentre li regiraven la motxilla ha passat una patrulla. Han estat detinguts com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació.

Dos dels detinguts, els de 19 i 20 anys, sumen una vintena de detencions. Els ha detingut una patrulla de seguretat ciutadana de la comissaria de Ciutat Vella en tasques de prevenció de robatoris violents al Raval. Els detinguts han estat traslladats a les dependències policials.