Tarragona commemora el Dia Internacional de la Persona Migrant

Entre les activitats previstes per demà, es farà un mural d’art comunitari on tothom qui vulgui hi podrà participar així com tallers de dansa, música i teatre entre d’altres.

Sota el lema ‘El món, la nostra llar’, Tarragona celebra aquest divendres 18 de desembre el Dia Internacional de la Persona Migrant. A partir de les 12 h, la plaça de la Font serà l’epicentre de diferents iniciatives i activitats organitzades per la conselleria de Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona, que reflexionaran sobre la interculturalitat i que volen sensibilitzar la ciutadania per promoure el pensament crític i respectuós sobre el fet migratori.

 

Segons ha explicat la consellera de Nova Ciutadania, Paula Varas, “el nostre compromís amb les persones migrants és ferm. Hem de seguir avançant cap a un model social basat en la interculturalitat que permeti la interacció respectuosa entre cultures, i per això, dates com aquestes són tan importants”. 

 

Entre les activitats previstes per demà, es farà un mural d’art comunitari on tothom qui vulgui hi podrà participar així com tallers de dansa, música i teatre entre d’altres. Per últim, a les 14 h també a la plaça de la Font, està prevista la lectura del manifest a càrrec de les més de 15 associacions que participen de l’esdeveniment.