Salou posa en marxa el nou ‘skatepark’

L’equipament esportiu, ubicat al parc de Manuel Albinyana, entre els carrers de Tarragona i de Pere Galés, s’ha ampliat i remodelat, incorporant fins a 18 elements nous per a la pràctica de l’skate

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Salou ha posat en marxa el nou skatepark; un espai, que ha estat remodelat i ampliat i disposa d’una superfície de 1.703,88 m², dins del total de la zona d’actuació de: 1.992,61 m². Compta amb fins a 18 d’elements nous, construïts amb materials d’acer i formigó, com plans inclinats amb rampes, un gran bowl, quarters, duna, volcà, funboxes, piràmides i barres, entre d’altres.

Hi ha des d’estructures més petites, de les quals en poden fer ús els usuaris principiants, fins a més complicades, per als més experimentats.

L’alcalde, Pere Granados, va dir que “hem augmentat el nombre d’instal·lacions existents per donar resposta a les propostes dels nostres joves i, per això, hem ampliat els diferents mòduls de jocs, en un espai molt dinàmic, amb elements singulars molt variats, on els joves poden fer esport, gaudir i relacionar-se”.

Més activitats al mateix espai

Tenint en compte les reivindicacions i necessitats dels patinadors es va fer un estudi de les actuacions que calia fer per remodelar i ampliar l’àmbit. A més de nous circuits per practicar aquest esport, s’ha condicionat i reordenat, totalment, l’espai amb elements homologats i arbrat; delimitat, tot, per una tanca perimetral que engloba altres activitats lúdiques i esportives, com la petanca i el bàsquet, dins d’una zona arbrada i enjardinada, amb bancs i mobiliari urbà divers, tot a l’aire lliure.