Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

Roca Umbert Fàbrica de les Arts es convertirà en un nou espai teatral

Avatar photo
L’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, ha avançat que el nou espai teatral, que s’ubicarà a Roca Umbert Fàbrica de les Arts, es finançarà amb fons de la Diputació de Barcelona

El Llevant Teatre es convertirà en una nova sala pública d’arts escèniques de petit format, i ho farà ubicat a Roca Umbert Fàbrica de les Arts, concebut com un espai de creació que oferirà un entorn estimulant per a la creació i l’exhibició.

L’Ajuntament preveu destinar al nou espai teatral una bona part dels recursos del Programa General d’Inversió de la Diputació, dotat amb 3.048.000 euros. El projecte està ja en la fase de redacció del projecte executiu. La Sala Oberta del Teatre Auditori acollirà la programació del Llevant Teatre fins que s’inauguri el nou equipament.

L’alcaldessa n’ha parlat després de la reunió mantinguda amb la presidenta de la Diputació, Lluïsa Moret, on Barnusell li ha traslladat els projectes a què es destinaran els fons per inversions de l’Administració provincial: «La cultura és una aposta de ciutat. Volem una oferta de qualitat, innovadora i plural.» En aquest sentit, ha afegit: «La cultura és element vertebrador que genera acció comunitària, transformació social i una major cohesió. Entenem la cultura com un dret i volem que les industries culturals i creatives de la ciutat creixin en els pròxims anys».

Una altra part dels recursos que provenen de la Diputació es destinaran a un altre projecte important d’aquest mandat: «La transformació de l’Avinguda Sant Esteve és un exemple del model de ciutat en què estem treballant, més saludable, amb les persones al centre. Estem convertint l’avinguda en un carrer més pacificat, més saludable i més amable: reduint carrils de circulació, més arbres, més espais verds i un nou carril bici. També actualitzem tots els serveis del subsòl, una mesura que ens ajudarà en l’estalvi energètic i en la bona gestió de l’aigua».

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 + six =

Notícia anterior

En marxa el projecte del nou Carnet Jove de Figueres

Notícia següent

Dos detinguts per un delicte de tràfic de drogues al Baix Camp

Notícies relacionades