Raquel Sans: “El Tramvia del Camp pot arribar a tenir nou milions i mig d’usuaris”

Avatar photo
La candidata republicana assegura que “aquest és un model revolucionari per a la mobilitat sostenible al Camp de Tarragona”

El Tramvia del Camp és un dels projectes clau per Esquerra Republicana i per això representants de les diverses administracions s’han reunit en el que ha de ser un dels punts del traçat d’aquesta nova infraestructura. Concretament aquest lloc ha estat a l’antiga estació de tren de Salou.

Allà la cap de llista per la demarcació a les pròximes eleccions al Parlament, Raquel Sans Guerra, ha assegurat que “aquest és un model revolucionari per a la mobilitat sostenible al Camp de Tarragona i millorarà de forma clara els trajectes de moltíssimes persones que es mouen entre les principals poblacions de casa nostra, el que vol dir, de retruc, que millorarà les seves vides”. De fet, la xifra estimada d’usuaris potencials és de nou milions i mig anualment, una quantitat de viatges equiparable al nombre registrat el Trambesòs.

Sans ha confirmat una vegada més que quan Esquerra governa els projectes avancen i es concreten fins a fer-se realitat. Així, les previsions de la primera fase per al Tramvia del Camp de Tarragona són que surti a licitació a finals d’aquest mateix any mentre que les obres no s’iniciarien fins al 2025.

Amb la trobada feta a Salou en la que també han estat presents altres autoritats del territori com el delegat del Govern, Àngel Xifré o bé la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, juntament amb altres diputats al Parlament, al Congrés, i a la mateixa Diputació, s’escenifica la unitat d’acció i treball que Esquerra té des de tots els àmbits de govern. D’aquesta manera, la formació reivindica l’alineament inequívoc que es té davant de projectes tan importants per l’àrea metropolitana del Camp de Tarragona com és el Tramvia.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

ERC Lleida constata la mancança d’instal·lacions per al Lleida Esportiu

Notícia següent

Un noi de 23 anys mor atropellat mentre travessava l’autopista a peu

Notícies relacionades