S’inaugura la nova Plaça Catalunya de Tarragona

Ha tingut un pressupost total de 425.000 euros

Avui l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha inaugurat l’obra de rehabilitació de la Plaça Catalunya al barri de Sant Pere i Sant Pau. Es tracta d’un projecte que ha tingut un pressupost total de 425.000 euros (IVA inclòs).

Ricomà ha posat en relleu la transformació de l’espai: “Aquesta reforma ens presenta una plaça amable pels vianants, on el verd és l’element principal i l’ombra guanya terreny. Una plaça que contribueix a la cohesió, que esdevindrà un punt de trobada del barri i on petits i grans s’hi trobaran acollits”.

L’alcalde també ha destacat que “la reforma arriba en el 50è aniversari de Sant Pere i Sant Pau, un barri divers i orgullós, amb una vida associativa molt rica”. Ricomà ha explicat que “aquesta reforma s’ha fet amb diàleg amb els veïns del barri, que han incorporat les seves visons, per fer realitat el projecte per tots”. “La plaça és vostra”, ha conclòs el batlle tarragoní durant la presentació.

El conseller de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament, Xavier Puig, ha destacat per la seva banda que amb la remodelació “la plaça esdevé un espai accessible, amb vegetació mediterrània, amb ombra i que pot tenir molts usos perquè té espais molt diferents on s’hi pot reunir tothom”. “Una plaça que vertebrarà la vida del barri, que és la funció que tenen les places”, ha afegit.

El president de l’Associació de Veïns de Sant Pere i Sant Pau, Luis Trinidad, ha manifestat al seu torn que la nova plaça “recull moltes peticions dels veïns”, als quals ha animat a “gaudir-la i cuidar-la entre tots”.