La protectora d’animals de Torredembarra baixa la persiana

El propietari del terreny actual no renovarà el lloguer amb l'entitat animalista

Foto: protectora de Torredembarra

La protectora d’animals de Torredembarra ha d’abandonar les seves instal·lacions el pròxim 31 de desembre i això provoca incertesa pel futur dels gossos i gats abandonats que estan en les seves instil·lacions.

Actualment, hi ha 200 gossos i més de 80 gats, i els responsables de la protectora tenen la urgència de trobar persones que puguin adoptar aquests animals. Alguns dels mateixos fa molts anys que resideixen a les instal·lacions de la protectora i, per tant, la seva adopció és més difícil que altres animals.

Un altre dels fronts oberts és la trobada d’un nou terreny per instal·lar la protectora. El propietari del terreny actual no renovarà el lloguer amb l’entitat animalista i això no només suposa que els animals actuals de la protectora no tinguin un lloc per un futur imminent, sinó també que altres animals recollits al carrer de molts municipis del Tarragonès i del Baix Penedès no en tinguin perquè l’espai de Torredembarra s’encarrega de gossos i gats d’altres municipis com El Vendrell, per exemple.