La Guàrdia Urbana deté 2 persones per cremar contenidors a Ponent

Van cremar un total de 4 contenidors el vespre del 5 de gener

Imatge d'arxiu.

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir el passat dia 5 de gener dues persones com a autores de dos incendis de contenidors als barris de Ponent. La col·laboració dels veïns i la ràpida actuació policial van permetre la detenció de les duespresumptes autores dels incendis. 

El passat 5 de gener sobre les 7 del vespre, es van rebre avisos de contenidors cremant a dos punts dels Barris de Ponent, a més un veí va informar a la Guàrdia Urbana explicant que havia vist dues persones que podrien ser les autores dels incendis i les va descriure. 

Posteriorment, es va rebre un altre avís d’un contenidor cremant al carrer Menorca, i la persona que va trucar també va coincidir en la descripció de les possibles autores. Quan faltaven pocs minuts per les 8 del vespre, es va rebre un avís d’un altre contenidor cremant al carrer Siurana, en aquest moment una patrulla de la Guàrdia Urbana va localitzar les presumptes autores, que van intentar fugir.

La dotació les va aconseguir aturar i identificar. A les vuit del vespre, els agents de la Guàrdia Urbana les detenen per un delicte de danys i un altre de resistència i desobediència. Posteriorment, van ser traslladades a les dependències del Cos de Mossos d’Esquadra de Tarragona.