Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

La Fundació Pere Badia de Torredembarra rep una subvenció de 9.300 €

Avatar photo

La Fundació “la Caixa” ha atorgat una subvenció de 9.387,91 € a la Fundació Pere Badia de Torredembarra, entitat orientada a l’atenció a la gent gran en els seus vessants de Residència Assistida i Centre de Dia, per a l’adquisició de 15 butaques de relax amb les quals es preveu poder reduir el nombre de contencions i facilitar el repòs a les persones usuàries dels seus serveis.

Aquestes butaques compten amb respatller reclinable i tapisseria de material vinílic escumat, amb característiques ignífugues i resistents als fluids corporals, olis i taques en general.

Divendres passat, 17 de novembre, la Fundació “la Caixa” i la Fundació Pere Badia, representades per Alexis Gómez, delegat de Caixabank, i per Eduard Rovira, alcalde de Torredembarra i president de la Junta del Patronat de la Fundació Pere Badia, van signar l’acord relatiu a la concessió d’aquesta subvenció.

Les dues entitats es feliciten mútuament pel destí que se li donarà a aquesta subvenció, enfocada a la millora a l’atenció a la gent gran atesa als centres de la Fundació Pere Badia.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 + 4 =

Notícia anterior

Granollers amplia la xarxa d’itineraris de bicicletes amb un nou carril bici

Notícia següent

Compte enrere per la Fira de l’Ocupació de la Conca de Barberà

Notícies relacionades