El PSC denuncia l’estat dels habitatges de l’Agència Catalana de l’Habitatge a Camp Clar

Els i les socialistes han denunciat l'estat dels habitatges de l'Agència Catalana de l'Habitatge (ACHA) que depenen de la Generalitat de Catalunya a la zona del barri de Camp Clar de la ciutat de Tarragona.

Representació PSC.

La diputada del PSC al Parlament per Tarragona, Rosa Maria Ibarra, ha anunciat que el Grup Parlamentari del Partit dels i les Socialistes ha presentat una proposta de resolució al Parlament de Catalunya “perquè l’ACHA repari les instal·lacions de subministrament de gas a 6 edificis, que fa 8 mesos que no en tenen”.

També en aquest sentit, el diputat del PSC al Parlament, Carles Castillo, ha afegit que “es netegi i es deixi en condicions dignes l’edifici que va patir un incendi en el quadre elèctric en plena pandèmia”, i del que els seus veïns i veïnes van ser reallotjats a un càmping de Tarragona.

Tanmateix, els consellers de l’Ajuntament de Tarragona del Grup Municipal Socialista, Berni Álvarez i Mario Soler han afegit que cal que l’Ajuntament de Tarragona “dignifiqui els espais públics de la zona, ja que es troben amb greus deficiències de neteja i materials”, ha apuntat Álvarez.

Els i les socialistes, acompanyats per Paco Morcillo, de l’AAVV de Camp Clar Zona Esportiva, han remarcat que “no pot ser que aquests edificis estiguin en una situació tan precària”, afegia Castillo. I demanen al Govern de la Generalitat de Catalunya que “focalitzi recursos econòmics i humans en aquells barris que més ho necessiten”, ha puntualitzat Ibarra.