Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

El Jurat del Concurs ‘Posem-hi flors’ de Tarragona visita els participants

Avatar photo

Mentre els participants esperen la decisió final del jurat, el públic general te avui com a últim dia votar per al seu preferit

Aquesta setmana els tres membres del Jurat de la 2a edició del Concurs ‘Posem-hi flors’ de Tarragona han visitat tots els establiments participants i han pogut veure el treball dut a terme en aparadors i guarniments dels seus locals, i així poder començar a seleccionar els guanyadors. Els responsables són Pilar Bargalló, Jennifer Centenera i Antonio de la Torre, els tres professionals en l’àmbit de la biologia, enginyeria agrícola i horticultura.

 

Pilar Bargalló Pla (Cambrils 1973). Amb estudis cursats a l’INS d’Horticultura i Jardineria de Reus. Curs transnacional de Disseny de Jardins i Paisatgisme al mateix centre. La seva trajectòria professional neix a la petita explotació agrícola familiar, i es desenvolupa en diferents centres de Jardineria tant pública com privada, executant tasques diverses pròpies del sector.

 

Jennifer Centenera Bartolome (Tarragona 1982). Enginyer tècnic agrícola. La seva trajectòria professional és com a encarregada dels serveis de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Tarragona per l’empresa Agrotarraco i posteriorment amb UTE jardiners de Tarragona. Actualment, és professora a l’Institut Pere Martell on imparteix els mòduls de l’especialitat de jardineria de vivers i jardins.

 

Antonio de la Torre (Córdoba el 1969). Biòleg i màster en gestió ambiental. Tècnic responsable de l’àrea de medi ambient de l’Oficina de Compromís Social de la URV. Redactor i impulsor del Pla de Sostenibilitat Ambiental i Acció Climàtica 2030 de la URV i del Compromís per la biodiversitat dels campus. Promotor dels tallers de biodiversitat urbana “Balcons per papallones”.

 

Els participants

Mentre els participants esperen la decisió final del jurat, el públic general te avui com a últim dia votar per al seu preferit, als 50 que finalment enguany tampoc s’han volgut perdre aquest concurs. Recordem que la gala d’entrega de premis serà el dijous 30 de març a les 18 h a l’Antic Ajuntament, amb tres guardons de 400 €, per bescanviar a qualsevol de les floristeries participants.

 

Les categories són la particular per a persones a títol individual, comunitats de propietaris i associacions de veïns amb la decoració als balcons; la categoria comerç dirigida a establiments comercials, amb decoració de façanes, exteriors i/o interiors i també la de restauració, destinada a restaurants, hotels i bars amb la decoració de terrasses.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament de Salou rep, per 3r any consecutiu, el Segell Infoparticipa

Notícia següent

La nova biblioteca de Figueres es començarà a construir l’any 2025

Notícies relacionades