Constantí i la Cambra de Tarragona col·laboren per fomentar l’emprenedoria al municipi

S'oferirà un acompanyament i orientació durant els primers anys de l’activitat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Constantí, amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona, ha posat en marxa un nou servei d’assessorament per a totes aquelles persones emprenedores del municipi que vulguin iniciar el seu negoci o projecte empresarial. Aquest nou servei es gestionarà des de l’Oficina de Treball municipal.

A través d’aquest nou servei, durant el procés de posada en marxa d’una nova empresa al municipi s’oferirà assessorament personalitzat per tal de definir l’estratègia més adient d’acord amb la idea de negoci. A més, també s’oferirà un acompanyament i orientació durant els primers anys de l’activitat, per tal de facilitar els tràmits necessaris i que aquest procés resulti més àgil i menys complex. En aquest acompanyament es farà també un seguiment del projecte des que es defineix la idea fins que aquesta es valida al mercat, per a posteriorment consolidar-la.

Mitjançant aquest servei també es facilitarà l’accés a subvencions i ajudes, així com al finançament d’inversors o línies de subvencions d’entitats bancàries. Aquest servei es complementarà amb l’acció formativa, oferint totes les eines per assolir nous coneixements, i/o ampliar-los, amb l’objectiu de poder millorar les capacitats i competències professionals de les persones emprenedores. Així, s’oferiran materials i píndoles formatives per ajudar a definir i reforçar l’estratègia de negoci i cursos online fins a 250 hores de formació gratuïta.

Finalment, també s’informarà els usuaris i usuàries de tots els actes de referència (jornades, trobades, grans esdeveniments) que es realitzen periòdicament i que són un punt de trobada d’empresaris i emprenedors. Tota la informació es pot trobar a: https://www.cambratgn.com/formacio-i-competitivitat/emprenedoria

Aquesta acció s’emmarca en la línia de col·laboració conjunta que estan desenvolupant l’Ajuntament de Constantí i la Cambra de Tarragona per impulsar l’activitat econòmica al municipi.