Dijous, 8 de maig de 2025
És notícia

GALP Costa Daurada premia el “Tu compres, nosaltres cuinem!” de Mercats de Tarragona

Avatar photo
PREMI GALP Mercats Tarragona

La campanya de promoció del peix fresc “Tu compres, nosaltres cuinem!”, impulsada al Mercat Central de Tarragona durant el mes de juliol de 2024, ha estat reconeguda pel GALP Costa Daurada per la seva promoció del producte pesquer de proximitat i l’adequació a l’Estratègia Marítima de Catalunya.

El guardó ha estat entregat avui a la presidenta de Mercats de Tarragona i consellera de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, a l’estand de Catalunya de la fira internacional Seafood Expo Global 2025 que se celebra aquests dies a Barcelona.

La iniciativa “Tu compres, nosaltres cuinem!” va servir un total de 1.118 racions de peix al Mercat Central durant els divendres i dissabtes del mes de juliol de l’any passat. El cuiner Txaber Allué, conegut com el Cocinero Fiel, va ser l’encarregat de cuinar gratuïtament a la cuina del Mercat Central catorze varietats de peix diferents comprades a les peixateries del mateix Mercat.

PREMI GALP Mercats Tarragona 1

Aquesta campanya va ser possible gràcies a la implicació conjunta de Mercats de Tarragona, Tarragona Impulsa i el Grup d’Acció Local Pesquer Costa Daurada (GALP), i va ser cofinançada pel Fons Europeu Marítim, de Pesca i d’Aqüicultura (FEMPA) amb el suport de la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya.

La presidenta de Mercats de Tarragona i consellera de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, ha destacat que “veure el Mercat Central ple de persones degustant peix de proximitat de les nostres parades posa encara més en valor l’oferta gastronòmica que tenim a Tarragona”.

Finalment, Montse Adan ha volgut agrair al GALP Costa Daurada “per la seva tasca en la promoció i valorització del producte pesquer de proximitat i per haver confiat en la iniciativa de Mercats de Tarragona. “Tu compres, nosaltres cuinem!” ha estat una iniciativa de difusió del nostre patrimoni gastronòmic que a més segueix les línies d’actuació de l’estratègia de l’Economia Blava impulsada per l’Ajuntament de Tarragona”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior
Juan Rion Bové

Mor Juan Rion Bové, soci número 1 del Club Tennis Tarragona

Notícies relacionades