2a convocatòria del Resetting per a pimes turístiques a Tarragona

Salou acollirà una sessió informativa per a empreses turístiques per exposar-les les possibilitats de rebre bons de fins a 9.000 €

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La segona convocatòria per a petites i mitjanes empreses del sector turístic de la demarcació de Tarragona que vulguin formar part del projecte europeu Resetting està ja en marxa.

 

El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el 20 de març de 2023 i, per aquest motiu, aquest dilluns, 13 de febrer, Salou acollirà una jornada informativa oberta a totes aquelles pimes turístiques interessades.

 

La sessió arrencarà a les 9.30 h, a la Sala Mediterrània de l’Ajuntament de Salou, i es podrà seguir, també, de manera telemàtica. A la jornada, organitzada pel Clúster TIC Catalunya Sud, la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT) i l’Eurecat, es donaran tots els detalls sobre el projecte i el procediment per participar-hi. Per unir-s’hi cal formalitzar la inscripció fins al 10 de febrer, a través del següent enllaç: https://www.inntuyo.com/webinar-2-open-call-proyecto-resetting.

 

A través de Resetting, les empreses podran dur a terme un diagnòstic de la seva maduresa digital i es posaran a la seva disposició diferents solucions i opcions per transformar el seu model de negoci. Tot plegat, amb l’objectiu de potenciar la innovació en el sector turístic i fer-les més competitives.

 

Les empreses poden rebre bons d’entre 7.000 € i 9.000 € per aplicar solucions tecnològiques, a més d’invertir en capacitació i mentoria amb empreses expertes del territori. La convocatòria és oberta a hotels i allotjaments similars, allotjaments de vacances i curta estada, zones d’acampada, serveis de reserves d’agències de viatges, operadors turístics i altres activitats relacionades. Els requisits per optar al finançament poden consultar-se al web: www.resetting.eu/opencall.

Sobre Resetting

El projecte europeu Resetting té com a objectiu principal ajudar a rellançar el sector del turisme en un escenari postcovid, a través de la innovació i la transformació digital, millorant les capacitats empresarials del sector, incorporant solucions digitals que els permetin la transició cap a models operatius més sostenibles i circulars.

 

Resetting, coordinat pel Centre Tecnològic Eurecat, finançat per l’Agència EISMEA de la Unió Europea, compta amb el Clúster TIC Catalunya Sud i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona com a socis a la demarcació; així com la col·laboració de la Diputació de Tarragona.

 

A escala europea, hi ha un total de vuit partners diferents ubicats en cinc països. Al llarg dels 30 mesos de durada del projecte, 60 pimes situades en aquests cinc països podran rebre finançament per dur a terme els seus plans d’acció.