Sant Sadurní acull un tast comentat de caves amb productes gastronòmics artesans

Avatar photo
Es tastaran productes gastronòmics singulars de Sant Sadurní per potenciar el producte local i dinamitzar el centre de la vila

El Servei de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia, encapçalat pel regidor Pedro Campos, organitza per dissabte 4 de maig al CavaCentre un tast comentat de tres caves, acompanyats de productes gastronòmics singulars de Sant Sadurní, per potenciar el producte local i dinamitzar el centre de la vila.

Es tracta d’una activitat de maridatge per conèixer diferents tipus de caves i la seva versatilitat acompanyant i realçant formatges, embotits o postres.

El tast anirà a càrrec de Xavi Roig, sommelier de Cal Feru, formador en cava i campió de l’Sparkling Wine Master España. I es degustarà una selecció de productes gastronòmics d’elaboradors locals: formatges artesans Camins del Nord, presentats per Mar Rufat; embotits artesans de la xarcuteria Cal Miqueló, presentats per Miquel Bargalló; i coca de les vídues de la pastisseria Rosell, presentada per David Rosell.

El preu de l’activitat és de 20 € i les entrades ja es poden adquirir en línia al web de turismesantsadurni.cat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Badalona celebra la 9a Mostra de Teatre d’educació secundària al Teatre Zorrilla

Notícia següent

Lleida destinarà 66.000 euros a projectes d’entitats culturals

Notícies relacionades