Dimecres, 7 de maig de 2025
És notícia

Sant Sadurní acull un tast comentat de caves amb productes gastronòmics artesans

Avatar photo
Es tastaran productes gastronòmics singulars de Sant Sadurní per potenciar el producte local i dinamitzar el centre de la vila

El Servei de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia, encapçalat pel regidor Pedro Campos, organitza per dissabte 4 de maig al CavaCentre un tast comentat de tres caves, acompanyats de productes gastronòmics singulars de Sant Sadurní, per potenciar el producte local i dinamitzar el centre de la vila.

Es tracta d’una activitat de maridatge per conèixer diferents tipus de caves i la seva versatilitat acompanyant i realçant formatges, embotits o postres.

El tast anirà a càrrec de Xavi Roig, sommelier de Cal Feru, formador en cava i campió de l’Sparkling Wine Master España. I es degustarà una selecció de productes gastronòmics d’elaboradors locals: formatges artesans Camins del Nord, presentats per Mar Rufat; embotits artesans de la xarcuteria Cal Miqueló, presentats per Miquel Bargalló; i coca de les vídues de la pastisseria Rosell, presentada per David Rosell.

El preu de l’activitat és de 20 € i les entrades ja es poden adquirir en línia al web de turismesantsadurni.cat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Badalona celebra la 9a Mostra de Teatre d’educació secundària al Teatre Zorrilla

Notícia següent

Lleida destinarà 66.000 euros a projectes d’entitats culturals

Notícies relacionades