L’Ajuntament de Sant Sadurní decreta 3 dies de dol oficial

Aquest divendres s'ha celebrat un ple extraordinari i urgent a causa de la mort sobtada del portaveu del grup municipal Sant Sadurní En Comú, Rafa Berlanga

Aquest divendres el ple de l’Ajuntament de Sant Sadurní ha acordat decretar 3 dies de dol oficial per la mort sobtada del portaveu del grup municipal Sant Sadurní En Comú, Rafa Berlanga.

 

Durant la sessió, l’alcalde, juntament amb els portaveus, a més de dos representants del grup d’En Comú, han recordat la contribució de Berlanga a l’Ajuntament, on era regidor des de l’any 2015, el seu tarannà dialogant i conciliador, a més del seu activisme i compromís social. El plenari ha traslladat públicament el condol per la seva defunció i el record i estima a la seva família i amics.

 

Amb aquest acord de tres dies de dol oficial, s’han suspès totes les activitats al municipi fins dimarts vinent i el balcó de l’Ajuntament lluirà un crespó negre en el seu record. El plenari ordinari del mes de novembre, que estava previst per al proper dimarts, es tralladarà a principis de desembre, amb data per determinar.