La piscina de Mas Romeu reobre aquest dissabte

S’hi podrà anar de dilluns a diumenge, de 10 a 19 hores ininterrompudament

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La piscina de la urbanització Mas Romeu de Calafell reobre les portes aquest dissabte, 30 de juny, un cop acabades les obres de remodelació que s’hi han fet en les darreres setmanes. El servei de la piscina, descoberta, estarà en funcionament fins a finals d’estiu, tots els dies de la setmana, de 10 a 19 hores. L’entrada costarà 3 euros, tot el dia (tant la sessió matinal, com la vespertina), i hi ha un abonament mensual que costa 40 euros.

La renovació del recinte de la piscina ha acabat amb els problemes crònics de conservació que arrossegava des de feia anys. L’any passat, sense anar més lluny, la piscina no va poder obrir per aquests motius.

Un dels principals desperfectes solucionat és el de les filtracions del vas de la piscina: s’ha reparat el revestiment perquè l’aigua no s’escoli. També s’ha reparat i millora la sala de bombes, així com els lavabos. I s’han instal·lat nous vestuaris, mitjançant dos mòduls. Finalment, s’han eliminat les barreres arquitectòniques del recinte.

L’Ajuntament ha fet una inversió de 100.000 euros en aquestes obres. El regidor d’Urbanisme, Miguel Ángel Perín, destaca que aquest projecte “representa una inversió important, però no podíem seguir gastant diners periòdicament sense que resolguéssim realment res. Amb aquestes obres, la piscina de Mas Romeu quedarà molt bé i podrà ser gaudida per tothom, ja que és un equipament que usen no tan sols els veïns de la urbanització, sinó els de tot el municipi”.