Diumenge, 21 d'abril de 2024
És notícia

Els Catarres, principal cartell musical de la festa major de Calafell

Avatar photo

Hi haurà 225 actes entre el 25 de juny i el 30 de setembre

El grup Els Catarres és el principal cartell musical de la festa major de Calafell, que comença d’aquí a uns dies. Els dels Vallès Oriental i l’Osona actuaran el proper 15 de juliol, a la mitjanit, al pàrquing de la Bòbila, al nucli del Poble, dins del “Concert Bon Carme” que va posar-se en marxa l’any passat. El concert és gratuït.

Els Catarres són un grup d’estil pop-folk, creat a finals de 2010. Els seus primers temes es difonien en petits concerts i a internet. Una d’aquestes cançons, “Jenifer”, va esdevenir viral a Youtube el juny de 2011, gràcies al boca-orella. Allí va començar una carrera d’èxit, que inclou cinc àlbums, el darrer d’ells enguany mateix, “Tots els meus principis”, més electrònic que els anteriors.

Preveint una alta assistència, pel ganxo del grup i l’entrada gratuïta, l’Ajuntament ha decidit canviar l’escenari del “Concert Bon Carme”. En comptes de la plaça de Catalunya, es farà al pàrquing de la Bòbila, situat als peus de l’absis del Castell de la Santa Creu, amb molta més capacitat.

225 actes programats

Aquest concert és un dels 225 actes i activitats programats per celebrar, al llarg de tot l’estiu, la festa major. Enguany es torna a apostar pel mateix dels dos darrers anys. És a dir, enllançant les tres celebracions patronals tradicionals i integrant-hi les activitats culturals i socials habituals a l’estiu calafellenc. Amb aquesta fòrmula “s’ha aconseguit bastir una oferta festiva molt potent, atractiva tant per als residents com per als visitants, que ha estat ben rebuda majoritàriament i que fins i tot ha propiciat l’aparició de nous col·lectius festius”, diu l’alcalde, Ramon Ferré.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La piscina de Mas Romeu reobre aquest dissabte

Notícia següent

Reus viu la vigília de Sant Pere

Notícies relacionades