L’Universitat de Lleida serà la seu de la 9a Jornada d’Orientació Professional a les Terres de Lleida

Albert Puigvert, gerent de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) pronunciarà la conferència inaugural “El món rural, un espai d’oportunitats desconegudes

0
323

L’edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida acollirà el dimarts, 6 de novembre, la 9a Jornada d’Orientació Professional a les Terres de Lleida. Tot un dia d’activitats que, sota el títol de “R-Tornar”, es desenvoluparà entre les 8:30 del matí i les 14 del migdia.

La jornada, que preveu una participació d’unes 150 persones entre professionals de l’orientació, alumnes de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social i persones interessades en general, pretén centrar-se en la persona que, un cop finalitzat el seu procés de formació, es pot replantejar el retorn al seu territori.

La jornada, que començarà amb una conferència a càrrec de l’Albert Puigvert, gerent de l’Associació d’iniciatives Rurals a Catalunya (ARCA), presentarà tres experiències amb el nom conjunt d’”Eines al territori”, que s’han portat a terme per part del Consorci GAL Noguera del Segrià Nord; de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i de l’Oficina de Treball del SOC de La Seu d’Urgell. A la tarda es realitzarà un Taller d’Innovació, a càrrec de Jordi Puigdellivol de SHERPA.cat.

A part de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Lleida, les entitats que organitzen la Jornada són la Universitat de Lleida, Aspid, els Departaments d’Ensenyament, de Treball, Afers Socials i Famílies, concretament la Direcció General de Joventut, i el Departament d’Economia i Coneixement, de la Generalitat de Catalunya; la Diputació de Lleida; l’IMO; Aspid; la Fundació del Món Rural i GlobaLleida.

La inscripció és gratuïta i es fa a través de la pàgina web www.infoorienta.cat.

FER UN COMENTARI