Dimarts, 28 de maig de 2024
És notícia

L’Universitat de Lleida serà la seu de la 9a Jornada d’Orientació Professional a les Terres de Lleida

Avatar photo

Albert Puigvert, gerent de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) pronunciarà la conferència inaugural “El món rural, un espai d’oportunitats desconegudes

L’edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida acollirà el dimarts, 6 de novembre, la 9a Jornada d’Orientació Professional a les Terres de Lleida. Tot un dia d’activitats que, sota el títol de “R-Tornar”, es desenvoluparà entre les 8:30 del matí i les 14 del migdia.

La jornada, que preveu una participació d’unes 150 persones entre professionals de l’orientació, alumnes de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social i persones interessades en general, pretén centrar-se en la persona que, un cop finalitzat el seu procés de formació, es pot replantejar el retorn al seu territori.

La jornada, que començarà amb una conferència a càrrec de l’Albert Puigvert, gerent de l’Associació d’iniciatives Rurals a Catalunya (ARCA), presentarà tres experiències amb el nom conjunt d’”Eines al territori”, que s’han portat a terme per part del Consorci GAL Noguera del Segrià Nord; de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i de l’Oficina de Treball del SOC de La Seu d’Urgell. A la tarda es realitzarà un Taller d’Innovació, a càrrec de Jordi Puigdellivol de SHERPA.cat.

A part de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Lleida, les entitats que organitzen la Jornada són la Universitat de Lleida, Aspid, els Departaments d’Ensenyament, de Treball, Afers Socials i Famílies, concretament la Direcció General de Joventut, i el Departament d’Economia i Coneixement, de la Generalitat de Catalunya; la Diputació de Lleida; l’IMO; Aspid; la Fundació del Món Rural i GlobaLleida.

La inscripció és gratuïta i es fa a través de la pàgina web www.infoorienta.cat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Més de 8.000 espectadors han viscut l’èxit de la primera edició del Circ Charlie Rivel

Notícia següent

La tercera edició del Cinemón Xic s’acaba amb èxit havent exhaurit entrades a Lleida

Notícies relacionades