Raimat estrena pista municipal de pàdel

Aquest divendres s'ha inaugurat l’equipament, situat al complex de les piscines

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, la presidenta de l’EMD de Raimat, Ainhoa Casabón, i el diputat de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú, han inaugurat la pista municipal de pàdel que s’ha bastit al complex de les piscines de l’EMD.

La seva construcció dona resposta a la petició veïnal de poder practicar aquest esport en l’Entitat Municipal Descentralitzada. Com ha remarcat el paer en cap, la nova pista engrandeix la xarxa d’instal·lacions esportives municipals amb què compta el conjunt de la ciutat.

A l’acte també han assistit la 2a tinent d’alcalde i regidora de Raimat, Jordina Freixanet, els regidors David Melè, Jackson Quiñónez, Ángeles Ribes, Xavier Palau i Sergio González, i els vocals de l’EMD de Raimat, Daniel Ponte, Antonio Blesa i Sergio Daniel.

La pista s’ha emplaçat en un solar de 330 m2. La seva construcció ha tingut un pressupost de 29.000 euros, finançats per la Diputació de Lleida i la mateixa EMD. L’actuació s’ha completat coincidint amb el 50 aniversari de l’entrada en servei de les piscines, que es va complir l’any passat.

El paer en cap ha remarcat la funció d’equipaments com aquests, que va més enllà de la pràctica esportiva: “a banda de guanyar salut, fent esport ampliem la nostra xarxa personal, fem amics, ens socialitzem en un context lúdic. Fem més fermes les interrelacions de veïnatge, fonamentals en qualsevol municipi.”