LaTemporada Lleida ofereix entrada bonificada als sanitaris per a l’espectacle “Mort de riure”

El Teatre Municipal de l’Escorxador, com a deferència al sobre esforç emocional i físic que ha ocasionat la pandèmia entre aquest col·lectiu, ha reservat part de les entrades per als professionals de la salut a un preu de 6 euros

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

LaTemporada Lleida, des del Teatre Municipal de l’Escorxador, promou una iniciativa adreçada al col·lectiu professional sanitari, per agrair-los el sobre esforç emocional i físic que ha ocasionat la pandèmia sobre aquest sector. Així, els professionals de salut tindran entrada bonificada a un preu de 6 euros per a l’espectacle “Mort de riure” de la cia Los Galindos.

Totes les persones que formin part del col·lectiu sanitari tindran, per tant, el 50% en la compra de les entrades per a aquest espectacle, que se celebrarà, divendres 15 d’octubre i dissabte 16 d’octubre a la plaça de la Catedral.

La promoció està limitada a 25 entrades per a cadascuna de les sessions. Fins a l’1 d’octubre es pot anar a la taquilla del Teatre de la Llotja per comprar aquestes entrades bonificades, tot acreditant-se amb el carnet de col·legiat/ada

L’espectacle de la cia Los Galindos (Premi Nacional de Cultura 2016), titulat “Mort de riure”, una farsa irreverent en el què el riure i el divertiment són el motor de l’espectacle, per incomodar i divertir parlant de la justícia i la mort. Tres pallassos s’enfronten a un conflicte inesperat. Una persona del públic ha mort de riure durant l’espectacle precedent. Què faran? La justícia els farà costat, trobaran una solució o hauran de ser condemnats? Melon, Rossinyol i Mardi us necessiten per contagiar optimisme i atiar l’esperit crític. Només us arrisqueu a morir de riure.