La Guàrdia Urbana de Lleida durà a terme dispositius per combatre l’incivisme

El cos deté una persona i aixeca tretze actes de denúncia durant una actuació al Parc sobre les Vies

La Guàrdia Urbana durà a terme de forma habitual dispositius per fer front a l’incivisme en carrers i places de la ciutat i intensificarà les reunions amb representants veïnals i entitats de cada barri per tal de conèixer i donar resposta a les demandes de la ciutadania. En aquest sentit, el cos ha efectuat aquesta matinada un dispositiu per combatre actitud incíviques al Parc sobre les Vies, després de rebre algunes queixes de veïns.

En el decurs del dispositiu, els agents de la Urbana han identificat 38 persones. D’aquestes, n’han detingut una per un presumpte delicte contra la salut pública i han aixecat nou actes de denúncia per incivisme; tres per tinença de substàncies estupefaents, i una altra per desobediència i manca de respecte.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va muntar aquest dijous un control de velocitat en dos trams del carrer Pla d’Urgell. Durant l’actuació, duta a terme després de diverses queixes veïnals sobre excés de velocitat a la Bordeta, la policia va controlar un total de 229 vehicles i en va denunciar quatre. La velocitat mitjana del primer tram va ser de 29 km/h i, en el segon tram, de 34 km/h. Un dels vehicles denunciats va passar en diverses ocasions pel carrer Pla d’Urgell i ha estat denunciat per excés de velocitat i conducció temerària.

L’alcalde Miquel Pueyo, i el responsable de la Guàrdia Urbana de Lleida, Josep Ramon Ibarz, ha assenyalat que el cos policial “continuarà vetllant, dia i nit, per fer de Lleida una ciutat més cívica i més segura”.